Portfolio

Mitä voin tarjota

Olen valmistunut tanssipedagogiikan kandidaatiksi Tukholman Dans och Cirkushögskolanista sekä myöhemmin tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta. Toimin monessa eri roolissa tanssitaiteen kentällä niin opettajana, esiintyjänä, koreografina kuin tuottajana.

Minulla on yli 10 vuoden opetuskokemus kaikenikäisten opettamisesta niin taiteenperusopetuksen parista sekä erilaisille kohderyhmille suunnatuista työpajoista, yhteisötaiteesta ja hankkeista. Olen pitänyt työhyvinvointi Minulle opetuksessa tärkeää on kehon kokonaisvaltainen käyttö, jokaisen tanssijan oman ilmaisun tutkiminen sekä hyvän ryhmätyöskentelyn fasilitointi.

Taiteellinen työskentelyni on keskittynyt vuodesta 2012 lähtien ruotsalaisessa React Public Performances co:ssa toimimiseen. React on erikoistunut luomaan teoksia julkisiin tiloihin ja haastamaan esiintyjän ja yleisön perinteisiä rooleja. Teen Reactissa tanssijan, koreografin ja tuottajan töitä.

Suunnittelen ja toteutan tanssityöpajoja ja -elämyksiä aina päiväkodista ja työhyvinvointipäiviltä palvelutaloihin tilaajan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti!  



Valmiit konseptit

TYÖPAJA
Valot, kamera, tanssi!

Tämä on 6-10-vuotiaille suunnattu työpaja, jossa toteutamme lasten ideoihin perustuen lyhyen tanssielokuvan. Työpajaan sisältyy 3-5 tapaamista ja se voidaan järjestää päiväkodin, koulun tai esimerkiksi kulttuurikeskuksen tiloissa.

Ensimmäisessä tapaamisessa hahmottelemme yhdessä lyhyen tarinan liikkeellisten harjoitteiden avulla. Toisella kerralla harjoittelemme kohtaukset ja kolmannella kuvaamme. Tarkoituksena on, että lapset saavat kokeilla ajatuksen tai tunteen ilmaisua liikkeellä ja jokainen saa tuoda oman ideansa osaksi kokonaisuutta. Tämän pajan tavoitteena on myös tarjota vaihtoehtoinen ilmaisun estetiikka ja ajattelun tapa lapsille muutoin tuttuun mediaan, videoon. 

Työpajaan sisältyvien tapaamisten määrä ja kesto sovitaan yhdessä tilaajan kanssa. Työpajassa luotu video ladataan salasanalla suojatun linkin taakse Vimeoon, jossa se on osallistuneen ryhmän katsottavissa rajoitetun ajan.

Työpajan kesto: 45-60 min.
Osallitujamäärä: 5-15 lasta
Tapaamiskerrat: 3-5
 

TYÖPAJA
Esineiden maailma

Jos esineet voisivat liikkua, miten ne tanssisivat? Mitä jos ne järjestäisivät juhlat ja sinut on kutsuttu!

Tämä on 4-6-vuotiaille suunnattu tanssityöpaja, jossa annamme erilaisten esineiden muodon ja tekstuurin johdattaa liikkeeseen! Yhdessä tutkien heittäydymme mielikuvitusmatkalle tanssin ja musiikin maailmaan!

Työpajan tarkoitus on vahvistaa yhdessä tekemistä ryhmässä ja tarjota lapsille kosketus tanssitaiteeseen. Luova liike ja tanssi syventävät lapsen fyysistä minäkuvaa ja tarjoavat väylän lapsen itseilmaisun monipuoliselle kehittymiselle.


Työpajan kesto: 45 min
Osallistujamäärä: 5-15 lasta
Tapaamiskerrat: 1-3
 

TYÖPAJA
Elovoimaa tanssista!

Tämä tanssityöpaja on suunnattu palvelutalojen asukkaille. Tarkoituksena on tuoda tanssin kautta leikkiä ja iloa ikäihmisten arkeen. Liikettä lähestytään mielikuvien ja musiikin kannattelemana ja kaikki harjoitteet tehdään oman kehon salliman kunnon mukaan. Tavoitteena on avata aistit ja virkistää kehoa ja mieltä luovan liikkeen avulla. Tanssilla haluan tukea palvelutalojen asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia.


Työpajan kesto riippuu osallistujien määrästä ja jaksamisesta riippuen ja se voi olla yksittäinen tapahtuma tai säännöllisesti toistuva tunti. 

Työpajan kesto: 45-60 min
Osallistujamäärä: 4-12 ikäihmistä sekä vähintään 1 henkilökunnan jäsen

 

TANSSISEIKKALU
Satumetsän salaisuus

Satumetsän salaisuus on 3-7-vuotiaille suunnattu tanssielämys, joka vie osallistujat mielikuvitukselliselle liikeseikkailulle. Seikkailu räätälöidään järjestettävään tilaan sopivaksi hyödyntäen tilan muotoja ja sieltä löytyviä asioita. Seikkailu liikkuu tilan poikki ja sisältäen 3-5 rastia, joissa suoritetaan jokin teemaan liittyvä tehtävä joko yhteistyönä tai itsenäisesti.

Tämä konsepti sopii erinomaisesti erilaisiin perheille suunnattuihin tapahtumiin tai miksei vaikkapa lasten syntymäpäivien aktiviteetiksi!

Seikkailu voidaan toteuttaa niin ulko- kuin sisätiloissa.

Seikkailun kesto: 25 min - 35 min osallistujamäärästä riippuen

Osallistujat: max. 15 lasta

Luo kotisivut ilmaiseksi!